Puur genieten in alle rust in de Périgord Noir !

Puur genieten in alle rust in de Périgord Noir !


Villa Le Gatellou ... een oase van rust !

Genesteld in het hart van de Périgord noir in een landelijke omgeving op een domein van meer dan 16.000 m2, biedt deze villa daterend uit de 19 de eeuw met haar privaat en verwarmd zwembad al het comfort van een modern huis met de charme van haar oude stenen.

Natuur en rust verzekerd !


De Périgord Noir is het bekendste en mooiste deel van de Dordogne met zijn vele kastelen, grotten en valleien. Périgord Noir of te wel de Zwarte Périgord heeft zijn naam te danken aan de donkere eikenbossen, die er veelvuldig zijn.

De hoofdstad is het mooie middeleeuwse stadje Sarlat. Een bezoek aan Sarlat is een must voor iedereen die de Dordogne bezoekt. Het is een prachtig bewaard gebleven middeleeuwse stad, die volledig is gerestaureerd. In het hoogseizoen is het een bruisende stad met zijn markt op zaterdag, rondleidingen en festivals. In de winter worden er drie belangrijke evenementen georganiseerd, de kerstmarkt, het truffel festival in januari en het Feest van de Gans in februari.

Een aanrader !


Geschreven door: Bekijk Vakantiehuis

Deel dit artikel op:

Meer vakantie blogs

Weekendje Normandië Frankrijk

<h1>Weekendje Normandië Frankrijk</h1><p><br></p><p>&lt;script&gt;alert('hallo');&lt;/script&gt;</p><p>Wanneer er wordt gezocht naar een weekend weg vlakbij, dan is Normandië misschien wel een te...

Lees meer

De "Quercy Blanc", een streek vol verassingen.

Door zijn afwisselende natuur met valleien vol fruitbomen, wijngaarden, tropische planten en bomen is de streek overweldigend mooi: * kalkplateau´s met diepe kloven en grotten uitgesleten door de vele rivieren die door de Lot stromen, * leuke, gezellige, middeleeuwse dorpjes...

Lees meer