Puur genieten in alle rust in de Périgord Noir !

Puur genieten in alle rust in de Périgord Noir !


Villa Le Gatellou ... een oase van rust !

Genesteld in het hart van de Périgord noir in een landelijke omgeving op een domein van meer dan 16.000 m2, biedt deze villa daterend uit de 19 de eeuw met haar privaat en verwarmd zwembad al het comfort van een modern huis met de charme van haar oude stenen.

Natuur en rust verzekerd !


De Périgord Noir is het bekendste en mooiste deel van de Dordogne met zijn vele kastelen, grotten en valleien. Périgord Noir of te wel de Zwarte Périgord heeft zijn naam te danken aan de donkere eikenbossen, die er veelvuldig zijn.

De hoofdstad is het mooie middeleeuwse stadje Sarlat. Een bezoek aan Sarlat is een must voor iedereen die de Dordogne bezoekt. Het is een prachtig bewaard gebleven middeleeuwse stad, die volledig is gerestaureerd. In het hoogseizoen is het een bruisende stad met zijn markt op zaterdag, rondleidingen en festivals. In de winter worden er drie belangrijke evenementen georganiseerd, de kerstmarkt, het truffel festival in januari en het Feest van de Gans in februari.

Een aanrader !


Geschreven door: Bekijk Vakantiehuis

Deel dit artikel op:

Meer vakantie blogs

Een bijzonder ervaring tijdens ons verblijf op No Campo.

"We hadden een week, eind mei, het vakantiehuisje No Campo in Santa Margarida da Serra geboekt. Eigenlijk om vooral om te genieten van de rust. We zijn niet zo van die massatoerisme mensen en een enkel huisje was moeilijk te vinden in de Alentejo, Maar........ ta, ta! ...

Lees meer

Vakantiewoning casa casimiro Italië

Omdat er geen verkeer is (behalve een enkele voetganger), kun je nog echt genieten van de rust en de natuur Verder kun je zwemmen in de rivier en in de Middellandse zee (een half uurtje rijden) Vanaf de parkeerplaats in Bossare moet je 200 m lopen over een oud ezelpad om bij...

Lees meer