Puur genieten in alle rust in de Périgord Noir !

Puur genieten in alle rust in de Périgord Noir !


Villa Le Gatellou ... een oase van rust !

Genesteld in het hart van de Périgord noir in een landelijke omgeving op een domein van meer dan 16.000 m2, biedt deze villa daterend uit de 19 de eeuw met haar privaat en verwarmd zwembad al het comfort van een modern huis met de charme van haar oude stenen.

Natuur en rust verzekerd !


De Périgord Noir is het bekendste en mooiste deel van de Dordogne met zijn vele kastelen, grotten en valleien. Périgord Noir of te wel de Zwarte Périgord heeft zijn naam te danken aan de donkere eikenbossen, die er veelvuldig zijn.

De hoofdstad is het mooie middeleeuwse stadje Sarlat. Een bezoek aan Sarlat is een must voor iedereen die de Dordogne bezoekt. Het is een prachtig bewaard gebleven middeleeuwse stad, die volledig is gerestaureerd. In het hoogseizoen is het een bruisende stad met zijn markt op zaterdag, rondleidingen en festivals. In de winter worden er drie belangrijke evenementen georganiseerd, de kerstmarkt, het truffel festival in januari en het Feest van de Gans in februari.

Een aanrader !


Geschreven door: Bekijk Vakantiehuis

Deel dit artikel op:

Meer vakantie blogs

Cahors, historische stad aan de Lot

Historische kunststad Cahors; de grootste en hoofdstad van de Lot.. Een mooi uitje wanneer u op La Perle du Lot verblijft. Op een plaats waar de rivier de Lot één van zijn mooiste lussen heeft neergezet is in de tijd van de Romeinen Cahors ontstaan. In de middeleeuwen groeide...

Lees meer

Vakantiewoning in de Costa Blanca

<p>Aan de Costa Orihuela (Costa Blanca)</p><p>Villa met privé zwembad, prachtig gelegen vlak bij het strand. Ommuurde tuin met buitendouche. De villa beschikt over een ruime living en keuken met alle praktische voorzieningen. 4 slaapkamers: 2 met...

Lees meer