Privacy Policy & Disclaimer

Privacy

Huureenvakantiehuis.com (hierna Huureenvakantiehuis.com,’we’ of ‘ons’) beheert deze website en realiseert zich dat u wilt weten hoe uw persoonlijke gegevens worden gebruikt en uitgewisseld. We hebben dit privacybeleid opgesteld om u te informeren over hoe we informatie verzamelen, gebruiken en uitwisselen voor deze website. Dit privacybeleid trad in werking op 1 januari 2009. Houd er rekening mee dat de richtlijnen beschreven in dit privacybeleid alleen van toepassing zijn op informatie die wordt verzameld via deze website en, indien van toepassing, via onze klantenservice in verband met deze website, en niet noodzakelijkerwijs overeenkomen met onze richtlijnen met betrekking tot informatie die wordt verzameld via andere websites die we beheren of via offline media. Mocht u vragen hebben met betrekking tot dit privacybeleid, dan kunt u per e-mail contact met ons opnemen via service@Huureenvakantiehuis.com.

Welke persoonlijke gegevens worden van mij verzameld en opgeslagen?
We verzamelen en bewaren gegevens die u invult op deze website of die u verstrekt aan onze klantenservice. Deze gegevens worden gebruikt om de aangevraagde informatie aan de verhuurder te leveren, om de bezoeker zo goed mogelijk te kunnen faciliteren in een vakantiehuis, om orderbevestigingen te versturen en om klantenservice te verlenen, om communicatie tussen de de mogelijke huurder en verhuurder te voorspoedigen. Deze informatie kan ook gebruikt worden om u te benaderen over aankopen, speciale aanbiedingen en nieuwe functionaliteiten op de website. We verzamelen en bewaren geen persoonlijke gegevens over uw lichamelijke/geestelijke gezondheid, lidmaatschap van een vakbond, ras of etnische afkomst, politieke overtuiging, religie of andere overtuiging, seksleven of crimineel verleden. We kunnen bepaalde andere gegevens automatisch verzamelen en opslaan wanneer u deze website bezoekt. Zo kunnen we bijvoorbeeld elke keer dat u deze website bezoekt uw IP-adres, browserinformatie en de domeinnaam van de referentiesite opslaan. Tevens vergaren we informatie over bezoekerspatronen, muisbewegingen en sitegebruik. Deze informatie wordt gebruikt om deze website te evalueren en verbeteren en om onze klanten en bezoekers een bevredigende ervaring te bieden. Net als vele andere websites gebruiken we bovendien cookies, kleine bestanden die door uw browser op de harde schijf van uw computer worden opgeslagen. Cookies helpen ons om leden te herkennen en hun website ervaring te verbeteren. Dankzij cookies kunnen we items onthouden en de gebruiker deze website verlaat zonder langs de uw account te gaan. Deze website gebruikt cookies niet om uw accountgegevens op te slaan; deze gegevens worden veilig opgeslagen op de server van deze website. Als u inlogt op deze website met uw gebruikersnaam en wachtwoord wordt een veilige sessie-id aangemaakt. Vervolgens geeft de server u gegevens door via deze veilige sessie-id. Bovendien gebruiken we cookies om informatie te verzamelen over uw gebruik van deze website. Cookies worden tevens gebruikt om na te gaan welke website u als laatste heeft bezocht voor u deze site bezocht; verder vergaren we geen informatie over uw gebruik van andere websites. De meeste browsers accepteren cookies automatisch. Wij adviseren echter cookies te accepteren, zodat we een betere website ervaring kunnen bieden op deze website.

Met wie kunnen jullie persoonlijke gegevens uitwisselen?
Wij delen, verkopen of verhuren geen persoonlijke gegevens die u aan ons verstrekt via deze website of onze klantenservice, behalve met uw toestemming of zoals beschreven in dit privacybeleid. Wij schakelen derde partijen in om diensten te verrichten in verband met het beheer van onze website. Voorbeelden van deze diensten zijn onder andere betalingsverwerking en autorisatie, bescherming tegen fraude en beperking van de kredietrisicos, productaanpassing, distributie marketing- en promotiemateriaal, evaluatie website, analyse van data en, indien van toepassing, cleansing van data. We verstrekken persoonlijke gegevens aan deze derde partijen, maar we autoriseren deze partijen uitsluitend om deze gegevens te gebruiken in verband met de diensten die ze verrichten en we nemen stappen om ervoor te zorgen dat deze derde partijen passende maatregelen treffen om te voldoen aan alle toepasselijke wetten met betrekking tot gegevensbescherming. We kunnen persoonlijke gegevens bekendmaken wanneer we te goeder trouw van mening zijn dat: de wet dit vereist; dit geschiedt in antwoord op een wettelijk verzoek; dit noodzakelijk is ter bescherming van de rechten, eigendommen of veiligheid van ons of aan ons gelieerde ondernemingen, partners, klanten of anderen. We kunnen niet-persoonlijke informatie uitwisselen met onze marketingpartners, adverteerders en anderen. Voorbeelden van dergelijke niet-persoonlijke informatie zijn onder andere het aantal gebruikers dat deze website heeft bezocht gedurende een bepaalde periode of een specifiek product heeft aangeschaft via deze website. Deze informatie wordt gewoonlijk uitgedrukt in aantallen. Zoals bij elke onderneming is het mogelijk dat we naarmate onze activiteiten zich ontwikkelen online winkels of andere bedrijfsmiddelen verkopen of verwerven. Bij dergelijke transacties vormt informatie over klanten vaak onderdeel van de overgedragen bedrijfsmiddelen. In het onwaarschijnlijke geval dat wij of goeddeels al onze bedrijfsmiddelen worden overgenomen door een derde partij kan dergelijke informatie dus tot de overgedragen bedrijfsmiddelen behoren (tenzij de informatie werd verzameld krachtens een voorafgaand privacybeleid dat een dergelijke bekendmaking niet toestond). Onder dergelijke omstandigheden dient de overgenomen partij zoveel mogelijk te bedingen dat de overnemende partij de in dit privacybeleid beschreven richtlijnen naleeft.

Welke stappen worden genomen om persoonlijke gegevens veilig en vertrouwelijk te bewaren?
We treffen verschillende beveiligingsmaatregelen om de persoonlijke gegevens die we verzamelen te beschermen. Als u een bestelling plaatst via deze website wordt u gevraagd een account aan te maken en een e-mailadres en wachtwoord op te geven. U moet een correct e-mailadres en wachtwoord invoeren om toegang te krijgen tot de accountgegevens. Om uw persoonlijke gegevens te beschermen is het belangrijk dat u uw wachtwoord niet zomaar bekendmaakt aan anderen. Als u een wachtwoord wilt annuleren, of als u enig verlies, diefstal of onbevoegd gebruik van een wachtwoord opmerkt, neem dan contact met ons op via service@Huureenvakantiehuis.com.Wij bepalen welke medewerkers toegang hebben tot welke persoonlijke gegevens.

Hoelang bewaren jullie persoonlijke gegevens?
In het algemeen bewaren we persoonlijke gegevens alleen voor de duur van de doeleinden beschreven in dit privacybeleid, of om te voldoen aan wettelijke eisen met betrekking tot dataretentie. We treffen maatregelen om ervoor te zorgen dat persoonlijke gegevens die we verzamelen niet langer dan nodig worden bewaard.

Wat gebeurt er als ik doorlink naar of van een andere website?
Deze website kan links bevatten naar websites van derden. Houd er rekening mee dat de in dit privacybeleid beschreven richtlijnen niet van toepassing zijn op informatie die wordt verzameld via andere websites. Wanneer u deze website verlaat adviseren wij u het privacybeleid te lezen van elke website die u bezoekt. Indien u toegang heeft verkregen tot deze website via een link van bepaalde van onze reclame- of marketingpartners kunnen de pagina’s in een kader van de betreffende reclame- of marketingpartner staan. Desalniettemin worden de gegevens die u verstrekt op deze pagina’s door ons verzameld en op het gebruik van deze gegevens is dit privacybeleid van toepassing. Hoe zit het met online enquêtes?Van tijd tot tijd kunnen wij online enquetes houden. Wanneer u deelneemt aan een online enquête kunnen we vragen om bepaalde informatie, zoals uw leeftijd, postcode, bezoekgedrag, e-mailadres en/of postadres. Deze informatie wordt overeenkomstig dit privacybeleid behandeld.

Hoe word ik geïnformeerd over veranderingen inzake dit privacy-beleid?
In het geval van materiële wijzigingen in dit privacybeleid zullen we een mededeling op deze website plaatsen om gebruikers op de hoogte te stellen van de wijzigingen. In sommige gevallen kunnen we een e-mail sturen om gebruikers op de hoogte te brengen. Wij adviseren u deze website regelmatig na te lezen op eventuele wijzigingen in het privacybeleid.

Disclaimer

Alle informatie, foto's, software en teksten zijn eigendom van Huureenvakantiehuis.com. Het is verboden om deze content te publiceren of te gebruiken voor commerciele doeleinden zonder toestemming van Huureenvakantiehuis.com

Prijzen en beschikbaarheid
Huureenvakantiehuis.com biedt op deze website particulieren de gelegenheid hun vakantiewoning zelf te presenteren, voorzien van alle informatie en foto's zoals deze eigenaren nodig/nuttig achten voor een goed oordeel inzake de geschiktheid voor geïnteresseerde huurders. Huurder en verhuurder treden direct met elkaar in contact, zonder tussenkomst van Huureenvakantiehuis.com. Huureenvakantiehuis.com heeft geen enkele bemoeienis met afgesloten overeenkomsten, noch met de samenstelling en juistheid van de informatie, verstrekt door de particuliere eigenaren. Huureenvakantiehuis.com aanvaardt derhalve geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de door derden aangeboden informatie op de website. Hieronder valt onder meer, maar niet uitsluitend, het inbreuk plegen op auteursrechtelijk beschermde werk(en) of het anderszins in strijd handelen met de intellectuele eigendomsrechten van derden. Huureenvakantiehuis.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de - al dan niet door derden aangeboden - informatie op de website van Huureenvakantiehuis.com cq. Huureenvakantiehuis.com.nl. Huureenvakantiehuis.com is te allen tijde gerechtigd om een opdracht tot plaatsing van een vakantiewoning op de website te weigeren, dan wel een geplaatste woning van de website te verwijderen. Indien de informatie van verhuurder niet nauwkeurig, onvolledig of incorrect is, kunt u dit aan ons melden. Wij zullen de verhuurder dan verzoeken de informatieverstrekking per omgaande te verbeteren ofwel besluiten om de woning (tijdelijk) van de website te verwijderen.

Reserveringen
Huureenvakantiehuis.com is niet verantwoordelijk voor enige schade die opgelopen is door het reserveren van een accommodatie of tijdens, voor of na het verblijf in de accommodatie. De prijzen op Huureenvakantiehuis.com zijn niet bindend in geval van foutieve weergave.

Huureenvakantiehuis.com probeert verhuurders en huurders tot elkaar te brengen. Huureenvakantiehuis.com is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen verhuurders en huurders door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meerdere gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Huureenvakantiehuis.com (en al haar personeel, managers en tussenpersonen) van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Aanvullend privacybeleid

Over ons privacybeleid

Wij geven veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van a. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 01/01/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Software

Onze software is ontwikkeld met software van Kimamedia. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Kimamedia heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Kimamedia is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Kimamedia maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. Kimamedia behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren.

Webhosting

Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van Flexwebhosting.Flexwebhosting verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. Flexwebhosting heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. Flexwebhosting is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.

E-mail en mailinglijsten

MailChimp

Wij versturen onze e-mail nieuwsbrieven met MailChimp. MailChimp zal uw naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden ziet u de ‘unsubscribe’ link. U ontvangt onze nieuwsbrief dan niet meer. Uw persoonsgegevens worden door MailChimp beveiligd opgeslagen. MailChimp maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of e-mails worden geopend en gelezen. MailChimp behoudt zich het recht voor om uw gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen.

Flexwebhosting

Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Flexwebhosting. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Flexwebhosting heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons emailverkeer vertrouwelijk.

Payment processors

Mollie

Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Facturatie en boekhouden

Informer

Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Informer. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Informer. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Informer is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Informer gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

Externe verkoopkanalen

Doel van de gegevensverwerking

Algemeen doel van de verwerking

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

Automatisch verzamelde gegevens

Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

In voorkomende gevallen kan a op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

Bewaartermijnen

Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.

Uw rechten

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Inzagerecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen. Rectificatierecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

Recht op beperking van de verwerking

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt. Recht op overdraagbaarheid

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

Recht van bezwaar en overige rechten

U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van a. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

Cookies

Google Analytics

Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij verzamelen informatie over uw surfgedrag en delen deze gegevens met Google. Google kan deze informatie in samenhang met andere datasets interpreteren en op die manier uw bewegingen op het internet volgen. Google gebruikt deze informatie voor het aanbieden van onder andere gerichte advertenties (Adwords) en overige Googlediensten en producten. Cookies van derde partijen

In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.

Wijzigingen in het privacybeleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.